jueves, 4 de octubre de 2012

SQUIRMY JELLY WORMS!! (gusanos de gelatina ¡caseros!)



As Halloween is close... Here you are!! A perfect recipe for that day!! Fun and very easy to make!!

ENJOY with your kids in the kitchen, and please, share your pictures with us if you prepare these delicious jelly worms!!!

SQUIRMY JELLY WORMS!!! YUMMY!!

A big hug and kisses!!

Susana & Noni

FITXES MEDI PER IMPRIMIR I MÉS ACTIVITATS ONLINE

Hola de nou!!
Perquè no tot han de ser noves tecnologies... Vos deixem en esta entrada uns enllaços on, a més d'activitats online, trobareu fitxes interessants de l'assignatura de Medi que podeu imprimir a casa. 
Encara que aquestes no són tan específiques perquè no pertanyen a cap unitat en concret i són més generals, són igualment interessants. Poden ser un bon material perquè els vostres fills i filles s'acostumen al vocabulari propi de l'assignatura, i així els coste menys memoritzar, entendre i aprendre. 
Besets i a repassar!!

Susana y Noni

UNITAT 2 - CONEIXEMENT DEL MEDI

BON DIA!!

Ací vos deixem uns enllaços per repassar la matèria que el vostres fills i filles estan treballant a classe, i que per tant hauran d'aprendre per a l'examen de la setmana que ve (ver dia en l'entrada amb les dates d'examens).

És important que aprofiteu el cap de setmana, ja que duran el llibre a casa, per anar practicant i memoritzant, donat que com sabeu, aquesta no és sols una assignatura "d'atendre en classe", sino també d'estudi i memòria.

CLIQUEU, PRACTIQUEU I GAUDIU!!!


L'APARELL DIGESTIU (4 activitats)

EL PROCÉS DE LA DIGESTIÓ (3 activitats)

L'ALIMENTACIÓ - ELS GRUPS D'ALIMENTS!! (4 activitats)






ESPEREM QUE VOS AGRADEN I APROFITEN!!

UNA ABRAÇADA!!

Susana y Noni













miércoles, 3 de octubre de 2012

Y AHORA: UN POQUITO DE LENGUA

¡¡ÚLTIMA REMESA DE ACTIVIDADES POR HOY!!

Esta vez, le toca el turno a Lengua. 

Al igual que con los enlaces de Mates, aquí tenéis un montón de actividades chulas para enganchar a vuestr@s monstruit@s y que repasen sin darse cuenta... ¡y que lean! Al fin y al cabo, la lectura es la base de una futura buena comprensión de problemas, en el caso de matemáticas, ¡y la base de todo aprendizaje!

¡Ah! Las actividades... poquito a poco. Si las hacen todas de un tirón, el fin que pretendemos (que se diviertan aprendiendo y repasando, y que disfruten con la novedad) lo estaremos estropeando. ;)


ACTIVIDADES LENGUA PRIMER TRIMESTRE

APRENDE EL ABECEDARIO

ORDENA ALFABÉTICAMENTE

PIKIPALABRA (PASAPALABRA PARA NIÑOS Y NIÑAS)

¡¡SE HAN ESCAPADO LOS ESPACIOS!!

VAMOS A TRABAJAR LAS MAYÚSCULAS

COMPRENSIÓN DE FRASES (COMPRENSIÓN LECTORA)

CUENTOS ANIMADOS

LECTURAS INTERACTIVAS

LECTURITAS SENCILLITAS CON PREGUNTAS 1

LECTURITAS CON PREGUNTAS SENCILLITAS 2

LECTURITAS CON PREGUNTAS SENCILLITAS 3

UN ABRAZO
Susana y Noni


SEGUIMOS REPASANDO: HOY TOCA MATES

¡Buenas noches!
Seguimos recordándoos la importancia de repasar junto a vuestr@s peques lo que trabajan, que lo hacen y mucho, en clase, para ayudarles a afianzar y también, porqué no, para que se sientan importantes mientras os demuestran lo mucho que saben y lo mayores que se hacen.

Lo bueno que tienen las nuevas tecnologías es que pueden convertir un rato de repaso en juego, y viceversa, sin que ellos se den cuenta. ;) Mirad que "webs" más requetechulas os dejamos a continuación; tratan de manera más que divertida justo lo que vuestr@s pituf@s están trabajando ahora en matemáticas.

¡Esperamos que os animéis a jugar con ellos y nos contéis la experiencia con algún comentario!

PINCHAD Y A JUGAAAAAAAAAAAR

LA DECENA MÁS CERCANA

NÚMERO ANTERIOR Y POSTERIOR

ESCRIBE LOS NÚMEROS EN LETRA

SUMAS DE DOS SUMANDOS, CON Y SIN LLEVADAS (2 CIFRAS) (Elige el nivel 2)

RESTAS CON Y SIN LLEVADAS (2 CIFRAS) (Elige el nivel 2)

PROBLEMAS DE SUMAS Y RESTAS (Elige los problemas de la columna de la izquierda)

CÁLCULO MENTAL. SUMA DE DADOS

UN ABRAZO

martes, 2 de octubre de 2012

FITXES REPÀS UNITAT 1 MEDI


Si cliqueu l'enllaç que apareix a continuació tindreu accés a un document PDF que vos servirà perquè els vostres xiquets i xiquetes repassen els continguts treballats a la UNITAT 1 de C. Medi.

https://docs.google.com/open?id=0B-D03GBgGnd_VTBDekZZaS0yN0k

Com vegeu, li donem molta importància a tot el que hem anat treballant en MEDI, i ho fem perquè és precisament l'asignatura que més els costa, i és també en la que més han de memoritzar. I no val posar com a excusa que és perquè és en valencià... perquè si no, alguna per ací, mestra d'anglés i plenament conscient de les capacitats "idiomàtiques" dels vostres fills i filles, vos podrà dir que si són capaços d'aprendre una llista d'expressions o paraules "guachu guachu", també poden fer-ho en valencià. Aixó, sí, sense oblidar mai les capacitats de cada xiquet o xiqueta front a les diferents àrees! 

Una abraçada!! A big hug!!

Susana y Noni
Hola familias de 2º.

Os adjuntamos los horarios de cada una de las clases, 2º A y 2º B. Aunque los niños y niñas lo han apuntado en la agenda, siempre os puede resultar útil tenerlos aquí a mano.

Saludos,

Noni y Susana


2n A

DILLUNS
DIMARTS
DIMECRES
DIJOUS
DIVENDRES
9-10
AE/RELI
MATE
MEDI
MATE
ANGLÉS
VAL
10-11
VAL
CAS
MÚSICA
VAL
MATE
ANGLÉS
11-11:30
PATI
11:30
12:15/12:30
MEDI
EF
MATE
CAS
MEDI
12:15-13
MATE

VAL

EF

15-15:45
VAL
ANGLÉS
PLÀS
PLÀS

ANGLÉS
VAL
15.45-16:30
EF
TUTORIA
CAS
CAS
Grup flex.




2n B

DILLUNS
DIMARTS
DIMECRES
DIJOUS
DIVENDRES
9-10
MATE
CAS
CAS
VAL
AE/RELI
ANGLÉS
10-11
ANGLÉS
MATE
MEDI
MATE
CAS
VAL
11-11:30

11:30
12:15/12:30
MEDI
VAL
MATE
MÚSICA
EF
12:15-13
EF

PLÀS

MATE

15-15:45
PLÀS
MEDI
VAL
ANGLÉS

ANGLÉS
VAL
15.45-16:30
TUTORIA
EF
VAL
CAS
Grup flexi.









REPASSEM LA UNITAT 1 DE MEDI!!

Ací vos deixem una pàgina web molt xula per tal que repasseu el que ja hem aprés!!

No costa res, és un ratet i vos serà molt profitós per tal de recordar els músculs, ossos i articulacions de manera divertida!! I també podreu aprendre més cosetes sobre el nostre cos!! Animeu-vos!!

EL COS HUMÀ - JOCS






CONEIXEMENT DEL MEDI

IMPORTANT!!

Vos recordem que, este divendres, els vostres fills i filles tornaran a dur-se el llibre de C. Medi per anar estudiant el que estem treballant a classe. Com que ja estem a 2º, és molt important que els ajudeu a memoritzar el que han aprés, ja que enguany els continguts de l'asignatura són més i per tant un poquet més difícils. Voreu com, una vegada comencen a agafar l'hàbit, els serà molt més fàcil, però fins que eixe moment arribe, vos necessiten! 

Una abraçada!

Os recordamos que, este viernes, vuestros hijos e hijas volverán a llevarse a casa el libro de Coneixement del Medi para ir estudiando lo que estamos trabajando en clase. Como ya estamos en 2º, es muy importante que los ayudéis a memorizar lo que van aprendiendo, ya que este año los contenidos de la asignatura son más y por tanto un poquito más difíciles. Veréis como una vez empiecen a coger el hábito, les será mucho más fácil, pero hasta que llegue ese momento, ¡os necesitan!

Un abrazo!